Juuso Oinonen, Inkeri Pietikäinen ja Tommi Korpihalla pelasivat itsensä YSG:n mestareiksi. Seniorisarjan mestariksi pelasi Mikko Alaraasakka.

Ylä-Savon Golfseuran kaksipäiväisessä mestaruuskilpailussa löydettiin kaksi uutta mestaria, kun miesten ja 50-vuotiaiden miesten sarjaan löydettiin uudet mestarit. Naisten sarjassa ja 65-vuotiaiden seniorien sarjoissa mestaruudet menivät tuttuihin osoitteisiin.
Miesten sarjan mestariksi pelasi Juuso Oinonen, joka nousi toisen päivän aikana voittoon. Ensimmäisen päivän jälkeen Oinonen oli kilpailussa neljäntenä 79 lyönnillään. Kärkipaikkaa piti ensimmäisen päivän jälkeen Matias Halonen kaksi lyöntiä paremmalla tuloksella.
Toisena päivänä Oinonen selvitti kentän 73 lyönnillä ja nousi yhteistuloksellaan 152 lyöntiä Halosen ja edellisen mestarin Joonas Pirhosen ohi sarjan voittoon.
– Mukava on tulla tänne Ahmolle aina pelaamaan, kun täällä on niin hieno yhteisö ja tunnelma. Kenttäkin oli tosi hyvässä kunnossa – harvoin pääsee pelaamaan yhtä hyväkuntoisella kentällä kuin tänä viikonloppuna, Oinonen kertasi voittopuheessaan.
Miesten sarjan kakkoseksi pelanneen Halosen tulos oli 157 (77+80) lyöntiä ja kolmanneksi jääneen Pirhosen 158 (78+80) lyöntiä.
Miesten kilpailu oli tasainen, sillä ensimmäisen päivän jälkeen peräti yhdeksän pelaajaa oli kymmenen lyönnin sisällä toisistaan.

Tasainen oli myös 50-vuotiaiden sarja, sillä ensimmäisen päivän jälkeen peräti 13 pelaajaa oli kymmenen lyönnin sisällä. Kärkipaikan avauspäivän jälkeen jakoivat Esko Hyyryläinen ja Tommi Korpihalla 80 lyönnillään. Kolmantena avauspäivän jälkeen oli edellisvuoden voittaja Arto Haaksluoto 82 lyönnillä.
Toisena päivänä Korpihalla onnistui pelaamaan tasaisemmin ja kiersi kentän 82 lyönnillä ja kirjasi yhteistuloksen 162 (80+82) lyöntiä. Toisen päivän jälkeen Hyyryläiselle kirjattiin tulos 169 (80+89) ja samoin Haaksluodolle (82+87).
– Kiitokset peliseuralle ja ennenkaikkea kenttähenkilökunnalle, sillä kenttä oli erinomaisessa kunnossa. Voittotulos oli aikamoinen yllätys, sillä halusin vain osallistua seuran pääkilpailuun ja tavoitteena oli pelata paremmin kuin viime vuonna. Se onnistui yli odotusten, Korpihalla ihmetteli voittoseremoniassa.
Viisikymppisten kakkoseksi nousi toisena päivänä 78 lyönnillä kentän selvittänyt Ari Suikkanen, joka hävisi voittajalle neljä lyöntiä tuloksella 166 (88+78). Kolmannen sijan nappasi Suikkasen kanssa samalla tuloksella Jarkko Tossavainen (82+84).

Naisten sarjassa mestari uusi voittonsa. Inkeri Pietikäinen otti kärkipaikan ensimmäisenä päivänä 93 lyönnillä ja toisena päivänä lisäsi johtoaan 87 lyönnillä ja pelasi yhteistuloksen 180.
Kakkoseksi pelasi Marika Jauhojärvi, joka oli avauspäivän jälkeen kakkosena vain lyönnin päässä Pietikäisestä, mutta toisena päivänä eroa tuli kymmenen lyöntiä lisää.
Naisten sarjan kolmas oli Sari Huttunen tuloksella 194 (98+96)

Seniorisarjassa saatiin myös tuttu mestari, kun Mikko Alaraasakka voitti tuloksella 177 (87+90). Ensimmäisen päivän jälkeen Alaraasakka jakoi kärkipaikka Markku Laajalahden kanssa, mutta toisena päivänä ero venähti Alaraasakan pelattua 90 lyöntiä ja Laajalahden 98.
Seniorisarjan kolmanneksi sijoittui Arto Lappalainen yhteistuloksella 187 (98+89).
Erinomaisissa kunnossa olevalla kentällä ja hienossa säässä mestaruuksia tavoitteli kaikkiaan 46 pelaajaa.